Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tuleva Samsung Galaxy S5 Active esiintyy vuodetussa lehdistökuvassa

Sami Koivunen

Tuleva Samsung Galaxy S5 Active esiintyy vuodetussa lehdistökuvassa
Sarjavuotaja @evleaks on paljastanut tulevan Samsung Galaxy S5 Active -älypuhelimen pressikuvan Twitter-tilillään. Kyseessä on puhelimen Yhdysvaltalaisen AT&T -teleoperaattorin versio aktiivisille liikkujalle suunnatusta älypuhelimesta.

Aiemmin tällä viikolla esittelimme jo S5 Activen vuodettuja videoita. Puhelimen ominaisuuksiksi on huhuiltu Qualcommin Snapdragon 801 -järjestelmäpiiriä, kahta gigaa RAM-muistia ja 16 megapikselin kameraa. Laitteeseen on myös huhuttu S5-perusmallista tuttua sykemittaria ja aiemmista Active-laitteista tuttua korkeampaa IP-sertifikointia.


Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja