Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tuleva Samsung Galaxy S5 Active esiintyy vuodetussa lehdistökuvassa

Sami Koivunen

Tuleva Samsung Galaxy S5 Active esiintyy vuodetussa lehdistökuvassa
Sarjavuotaja @evleaks on paljastanut tulevan Samsung Galaxy S5 Active -älypuhelimen pressikuvan Twitter-tilillään. Kyseessä on puhelimen Yhdysvaltalaisen AT&T -teleoperaattorin versio aktiivisille liikkujalle suunnatusta älypuhelimesta.

Aiemmin tällä viikolla esittelimme jo S5 Activen vuodettuja videoita. Puhelimen ominaisuuksiksi on huhuiltu Qualcommin Snapdragon 801 -järjestelmäpiiriä, kahta gigaa RAM-muistia ja 16 megapikselin kameraa. Laitteeseen on myös huhuttu S5-perusmallista tuttua sykemittaria ja aiemmista Active-laitteista tuttua korkeampaa IP-sertifikointia.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.