Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Lumia 930:n hinta saattaa pudota jo ennen julkaisua

1
Valtteri Ahonen

Lumia 930:n hinta saattaa pudota jo ennen julkaisua
Microsoft saattaa käyttää resurssejaan hyödyksi ja pudottaa Lumia-malliston uuden lippulaivan hintaa jo ennen kuin se tulee myyntiin, ainakin mikäli ZDNetin Belgian sivuja on uskominen. Aiheesta kirjoittaa myös WMPoweruser.

Jutun mukaan Lumia 930-puhelin on tulossa Belgiassa myyntiin 499 euron hintaan, mikä on noin 50 euroa vähemmän kuin ennakkotilaushinnat Ranskassa ja jopa 80 euroa vähemmän kuin Saksassa.

On mahdollista, että Microsoft laskee hintoja kilpailun koventamiseksi, koska sillä on siihen varaa. Laitemyynti ei kuitenkaan tällä hetkellä tuo yhtiölle kovin suurta osaa sen liikevaihdosta. Toistaalta voi myös olla, että kyseessä on eri hinta siksi, että Windows Phonella menee alustana Belgiassa paremmin kuin monessa muussa maassa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Taeco
Taeco

1

Tai ehkä siksi, että tämä on melkein puoli vuotta vanha malli (ollut helmikuusta lähtien myynnissä jenkeissä nimellä Lumia 929 "Icon") ja sen hinta on pudonnut jo siellä. Eihän siinä olisi mitään järkeä myydä vanhaa laitetta eurooppalaisille kalliimmalla.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja