Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Lenovon tulevassa älypuhelimessa lähes kaikki on isoa

1
Manu Pitkänen

Lenovon tulevassa älypuhelimessa lähes kaikki on isoa
LG:ltä, HTC:ltä ja Samsungilta pitäisi ilmestyä tämän vuoden aikana ensimmäiset QHD-näytölliset älypuhelimet. Kiinalaisessa Sina Weibo -palvelussa julkaistujen kuvien perusteella listan jatkoksi voidaan lisätä myös Lenovo, jonka julkistamattomassa Vibe Z2 Pro -puhelimessa väitetään olevan kuusituumainen 2560x1440 pikselin näyttö.

Samojen kuvien mukaan varsin kulmikkaalta näyttävä puhelin on 7,7 millimetriä paksu ja siihen on saatu ahdettua 4 000 milliampeeritunnin akku. Puhelimen optisella kuvanvakaimella varustetulla kameralla voidaan ottaa 16 megapikselin (16:9) still-kuvia. Suorituskyvystä vastaa monessa muussa Android-lippulaivasta tuttu Snapdragon 801 (2,5 GHz).

Kuten Engadget pisti merkille, Lenovon omaa brändiä ei ole sijoitettu mihinkään näkyvään paikkaan, vaan puhelimen takapuolta hallitsee iso Vibe-logo.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja