Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LG esitteli huippuluokan komistuksen: laserintarkka G3

3
Manu Pitkänen

LG esitteli huippuluokan komistuksen: laserintarkka G3
Korealainen LG on esitellyt tämän vuoden lippulaivapuhelimensa, G3:n. Yhtiö ei yrittänyt turhaan salailla tulevan puhelimensa nimeä, ominaisuuksai tai lisälaitteita ennakkoon, vaan monet seikat paljastettiin julkisuudelle hyvissä ajoin ennen tämänpäiväistä virallista julkistustilaisuutta. Loput kertomatta jääneet asiat tulivat tietoon useiden vuotojen kautta.

G3 (D855) on erittäin tyylikäs ilmestys ja uusi metallimainen design on tervetullut irtiotto yhtiön aiemmin suosimasta reilun muovisesta rakenteesta, vaikka se edelleenkin on muovia. LG ulotti ulkonäköuudistuksensa myös ohjelmistojen puolelle, missä korealaisyhtiö on ottanut käyttöön liukuväreillä ryyditetyt tasaiset grafiikat. Uutta ilmettä katsoessa ei voi välttyä mieleyhtymiltä Applen iOS 7:ään. Ulkonäön lisäksi ohjelmistopuolella on uutta älykkäät ilmoitukset, joita puhelin tekee analysoituaan omistajansa käyttötapoja.
LG G3:n ehkä kaikkein kiinnostavimmat ominaisuudet löytyvät kuitenkin näytöstä ja kamerasta. Puhelimessa on äärimmäisen tarkka 5,5 tuuman Quad HD -näyttö (2560x1440 pikseliä), joka kattaa ohuiden kehysten ansiosta lähes koko etupuolen. Optisella ja digitaalisella kuvanvakaimella varustetussa G3:ssa on 13 megapikselin kamera, jota on ehdostettu nopean lasertarkennuksen ja kaksois-LED-salaman avulla. Irrotettavan akun kapasiteetti on 3000 milliampeerituntia.

Puhelin tulee saataville tummana, vaaleana, punaisena, violetinvärisenä ja kullanvärisenä. Qualcomm Snapdragon 801 -pohjaisessa puhelimessa on keskusmuistia mallista riippuen (16 vs. 32 GB) kaksi tai kolme gigatavua (DDR3). Puhelin tulee myyntiin Koreassa 28. toukokuuta.

Päivitys. Selvennetty puhelimen kuorten valmistusmateriaaliin liittyvää tietoa.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

tataka
tataka

1

Aika pieni uudistus jos nykyinen g2 tarpeeksi iso. Ei vedenpitävyyttä tai sormenjälkiskanneria, mutta g3 on puhelimen tappokytkin mikä on tosi hyvä juttu.

Edit tietty laatuvaikutelma parempi g3:ssa

Vastaa
ProfaneX
ProfaneX

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti tataka:

Aika pieni uudistus jos nykyinen g2 tarpeeksi iso. Ei vedenpitävyyttä tai sormenjälkiskanneria, mutta g3 on puhelimen tappokytkin mikä on tosi hyvä juttu.

Edit tietty laatuvaikutelma parempi g3:ssa

Joo ja varsinkin tuo että 3gb malli on saatavilla vasta myöhemmin. Taidanpa malttaa mieleni ja odotella muutaman kuukauden jos uudesta Notesta kuuluisi jotain.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja