Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Vuotokuvat: Samsung Galaxy S5 mini saamassa isoveljen sensorit?

Valtteri Ahonen

Vuotokuvat: Samsung Galaxy S5 mini saamassa isoveljen sensorit?
Samsungin aiempien vuosien lippulaivamallien mini-versiot ovat menettäneet verrattaen paljon isoveljiensä ominaisuuksista. Esimerkiksi Galaxy S4 minissä oli pienemmän ja selvästi heikkotasoisemman näytön lisäksi vanhempi prosessori, vähemmän muistia ja huonompi kamera.

Samat vaivat saattavat vaivata myös tulevaa Galaxy S5 mini -mallia, mutta mikäli SamMobilen julkaisemat kuvat ovat aitoja, niin saa mini-malli pitää ainakin S5:n paljon markkinoidut sensorit. Kuvissa näkyy selvästi puhelimen takaa löytyvä sykemittari, ja yhdessä kuvassa näkyy myös S5:ssä esitelty sormenjälkilukija.
Kuvien perusteella Samsung Galaxy S5 mini olisi ulkoisesti hyvinkin uskollinen varsinaisen S5:n muotoilulle materiaaleja ja värejä myöten. USB-porttia suojaava läppä näyttäisi kuitenkin puuttuvan, joten IP67-luokituksen kohtalo jää epäselväksi. Aiempien tietojen mukaan myös mini-malli olisi IP67-sertifioitu.

SamMobilen saamien tietojen mukaan Galaxt S5 minissä olisi 4,5" 720p (1280 x 720) Super AMOLED -näyttö, vielä julkaisematon neliytiminen 1,4 GHz Exynos 3 -suoritin, 1,5 Gt RAMia ja 8 MP kamera.Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja