Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Applen radiohiljaisuus katkeaa tänään – Katso WWDC suorana täältä

Manu Pitkänen

Applen radiohiljaisuus katkeaa tänään – Katso WWDC suorana täältä
WWDC on Applelle vuoden yksi tärkeimmistä tapahtumista ja se katkaisee tänäkin vuonna yli puolivuotta kestäneen hiljaisen kauden, jolloin yhtiö ei käytännössä julkistanut mitään uutta. Tuotemallistoa kyllä myllättiin keväällä, mutta ne ovat olleet hyvin pieniä muutoksia.

Koska World Wide Developer Conference on nimensä mukaisesti tarkoitettu maailmanlaajuiselle kehittäjäyleisölle, tarjoaa Apple tapahtuman avajaisista myös suoran verkkolähetyksen. Sen avulla Applen ekosysteemissä mukana olevat kehittäjät saavat heti tietoonsa mistä rakennuspalikoista Applen tuotteet koostuvat seuraavan vuoden ajan.

WWDC:ssä esitellään iOS 8- ja OS X-käyttöjärjestelmät, mutta tilaisuudessa voidaan nähdä myös uusia laitteita sekä päivitettyjä verkkopalveluita. Ennakkotietojen mukaan Applen odotetaan esittelevän ainakin uuden Healthbook-terveyssovelluksen sekä kodin automaatioon liittyviä tietoja.Applen verkkolähetys löytyy täältä. Tarkista linkin takaa onko järjestelmäsi yhteensopiva lähetyksen käyttämän tekniikan kanssa. Windows-kokoonpanoilta vaaditaan QuickTimea. Avajaisesitys alkaa kello 20.00 Suomen aikaa.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.