Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Applen App Storeen tulossa syksyllä uudistuksia

Valtteri Ahonen

Applen App Storeen tulossa syksyllä uudistuksia
Apple on WWDC 2014 -kehittäjätapahtumassaan kertonut uutisia liittyen mobiililaitteiden käyttämään iOS-järjestelmään, Mac-koneiden käyttämään OS X:ään sekä App Store -sovelluskauppaan.

App Storeen on tulossa ensi syksynä joitakin uudistuksia, jotka liittyvät esimerkiksi hakuun ja sovellusten selaukseen. Tämän lisäksi Apple mahdollistaa kehittäjille niin sanottujen App Bundlejen eli sovelluspakettien tarjoamisen, mikä mahdollistaa vaikkapa alennuksen antamisen ostohinnasta, mikäli käyttäjä ostaa yhden sovelluksen sijasta kerralla vaikkapa koko pelisarjan.

Vuonna 2008 avatussa sovelluskaupassa on nyt tarjolla yli 1,2 miljoonaa erilaista sovellusta. Näitä sovelluksia on ladattu yhteensä 75 miljardia kertaa. Kehittäjien mieltä lämmittänee myös, että datan lisäksi kaupassa liikkuu myös rahaa. Alkuvuodesta Apple kertoi, että vuoden 2013 aikana App Storesta ostettiin sovelluksia yli 10 miljardilla dollarilla. Apple kertoi lisäksi, että App Storessa vierailee viikkotasolla 300 miljoonaa käyttäjää.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja