Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Video: Tältä näyttää Samsung Z -älypuhelimen käyttöliittymä

Juha Tuppi

Video: Tältä näyttää Samsung Z -älypuhelimen käyttöliittymä
Samsung ilmoitti eilen ensimmäisestä Tizen-käyttöjärjestelmää hyödyntävästä älypuhelimestaan. Tuore video antaa esimakua, miltä Tizen tulee näyttämään Samsung Z:ssä.

The HandHeld Blogin Vaibhav Sharma pääsi vastikään testaamaan uuden Tizen-puhelimen käyttöliittymää Tizen-kehittäjien konferenssissa. Videon perusteella Samsung Z:n käyttöliittymä tulee poikkeamaan sekä puettavasta teknologiasta tutusta Tizenistä että Samsungin TouchWizistä, vaikka jälkimmäisestä on säilytetty joitain piirteitä tutustumisen helpottamiseksi. Tizen tullee tarjoamaan myös useampia aloitusnäkymiä sekä alasvedettävän ilmoitusnäkymän.

Sharma huomauttaa myös, että vaikka videodemonstrointi tapahtuukin referenssilaitteella, siinä on nähtävissä sama käyttöliittymä kuin mikä tulee olemaan Samsung Z:ssä. Samsung Z on tarkoitus tuoda myyntiin Venäjällä ja muilla markkinoilla heinä-syyskuun aikana.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja