Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Galaxy S4 kelpaa Yhdysvaltain puolustushallinnon käyttöön

Manu Pitkänen

Galaxy S4 kelpaa Yhdysvaltain puolustushallinnon käyttöön
Yhdysvaltain puolustusministeriössä käsitellään päivittäin erittäin arkaluontoista materiaalia, jonka ei haluta pääsevän vääriin käsiin. Tämän takia kaikki ministeriön käyttöönottamat puhelinmallit käyvät läpi sertifiointiprosessin, jossa selvitetään voidaanko puhelimien tietoturvaan luottaa. Viisi Samsungin Galaxy-laitetta on nyt läpäissyt prosessin, laitteet ovat Galaxy S4, Galaxy S4 Active, Galaxy Note 3, Galaxy Note Pro 12.2 ja Galaxy Note 10.1 2014 Edition.

Edellä mainittujen Android-laitteiden tietoturvaa on kohennettu Samsungin omalla Knox-järjestelmällä, jota yhtiö on viimeaikoina promonnut näkyvästi tuote-esittelyissään. Ongelmitta puolustusministeriön sertifiointiprosessi ei mennyt, sillä viime jouluna uutisoitujen tietojen mukaan Knoxista löytyi korkean luokan tietoturva-aukko.Vuoden alussa BlackBerry vähättelin Samsung Knox-ratkaisun turvallisuutta. Reaktio on jälkikäteen ajateltuna odotettu, sillä ongelmissa painivalla kanadalaisyhtiöllä on ollut hyvä asiakkuussuhde Yhdysvaltain hallinnon kanssa ja Samsung on nyt uhkaamassa sitä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja