Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sprint ostamassa T-Mobilen

Valtteri Ahonen

Sprint ostamassa T-Mobilen
Asiaa lähellä olevat nimettömäksi jääneet lähteet ovat kertoneet, että Sprintin ja T-Mobilen välinen kauppasopimus on hyvin lähellä toteutumista, kirjoittaa Bloomberg.

Sprint on Yhdysvaltojen kolmanneksi suurin teleoperaattori ja T-Mobile puolestaan melko kansainvälinen toimija, jolla on toimintaa Yhdysvaltojen lisäksi 11 Euroopan maassa, muun muassa Saksassa ja Puolassa. T-Mobile on Yhdysvaltojen neljänneksi suurin alan toimija.

Kauppahinnaksi on arveltu noin 40 dollari per osake, eli noin 31 miljardia dollaria. T-Mobilen kassavarat ja velat huomioon ottaen yhtiön teoreettiseksi arvoksi tulee siis noin 40 miljardia dollaria. Sprintin on kerrottu tarjoavan noin puolta summasta rahana ja puolta osakkeina.


Kauppa ei ole aivan läpihuutojuttu, ja asiantuntijat ovat epäileväisiä sen toteutumisesta. Ei ole edes kovin varmaa, saisiko kauppa viranomaisten hyväksynnän. Toisaalta analyytikot ovat olleet myös sitä mieltä, että kauppa olisi järkevä ja parantaisi selvästi Sprintin asemaa markkinoilla Yhdysvaltojen kahta suurinta operaattoria, AT&T:tä ja Verizonia vastaan.


Muutama vuosi sitten oltiin lähellä tilannetta, että AT&T olisi ostanut T-Mobilen, mutta kauppa peruuntui.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja