Kaksi ihmistä kuoli puhelimen tipahdettua käymälään

6
Manu Pitkänen

Kaksi ihmistä kuoli puhelimen tipahdettua käymälään
Maailmalta on kantautunut tarinoita, joiden mukaan älypuhelin on onnistunut pysäyttämään luodin ja pelastanut näin ihmishenkiä. Puhelin ei ole kuitenkaan vain hengenpelastaja, vaan se voi koitua joidenkin ihmisten kohtaloksi – ainakin välillisesti.

South China Morning Post raportoi Xinxiangin kaupungista kantautuneista tiedoista, joiden mukaan kaksi ihmistä kuoli, kun naisen uunituore 230 euron arvoinen puhelin tipahti avokäymälän likakaivoon. Naisen puoliso yritti noukkia puhelimen talteen, mutta hengitettyään ulosteiden muodostamaa kaasua, hän menetti tajuntansa. Aviomiehen äiti yritti pelastaa poikaansa, mutta hänkin menetti pian tajuntansa.



Tilannetta seurannut aviomiehen isä hälytti naapurit paikalle. Pian pelastajista tuli pelastettavia ja kyläläiset nostivat likakaivosta köyden avulla yhteensä kuusi pyörtynyttä ihmistä. Aviomies ja hänen äitinsä kuolivat sairaalassa. Pelastustöissä mukana olleita kyläläisiä jouduttiin viemään myös sairaalahoitoon.

Käymälässä oli noin puolen metrin syvyydeltä ulosteita, mutta ammoniakin ja muiden kaasujen pitoisuudet olivat niin korkeita, että kaivoon astuneet menettivät tajuntansa viidessä minuutissa. Kaivosta pelastetuilta pystyttiin mittaamaan pulssi, mutta ambulanssilla kesti yli tunnin tulla paikalle.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -48%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
79 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 94 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -45%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
116 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 124 €

Honor X6 – hinta laskenut -34%

Honor X6
79 € DNA
119 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Samsung Galaxy S23 Ultra – hinta laskenut -28%

Samsung Galaxy S23 Ultra
777 € CDON
1087 € RDE.FI
1149 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 1086 €

Kommentit (6)

Boss93
Boss93

4

Joo... Onneks asun täällä sivistysmaassa, jossa on vesivessat... Jos ei vielä armeija opettanut arvostamaan posliinikäymälää, niin tuon avokäymälän näkeminen sitten viimeistään... Hiukka oli ehkä skandaalinhakuista otsikointia havaittavissa, mutta sallinettaneen se nyt tällä kertaa, kunhan tästä nyt ei virallisesti synny mitään Iltalehden kaltaista keltaista mediaa...

Vastaa
himpo
himpo

5

Paskainen alku vaipoissa ja sitten vielä paskainen loppu vaipoissa vanhainkodissa.

Paskaakos sillä on väliä miten täältä lähtee!

Mutta etuviisaasti voisi sanoa että naisella saattoi olla puhelimessa todella tärkeitä kuvia miehestään ja anopistaan jotka sopisivat arkkujen päälle jos he joskus kuolisivat.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.