Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

OnePlus One -älypuhelimen toimitukset edelleen seisahduksissa – syynä turvallisuusaukkojen paikkailu

Juha Tuppi

OnePlus One -älypuhelimen toimitukset edelleen seisahduksissa – syynä turvallisuusaukkojen paikkailu
OnePlus lupasi aiemmin aloittaa kovasti kehutun One-älypuhelimensa toimitukset rajoitettuna eränä toukokuussa ja jatkaa suuremmalla erällä kesäkuun alussa. Puhelimia ei kuitenkaan ole vielä liiemmälti näkynyt kuluttajilla, ja tuoreimpien tietojen mukaan toimitukset viivästynevät entisestään.

OnePlus on ilmoittanut sen uuden älypuhelimen tilaamiseen oikeuttavissa kutsuissaan työskentelevänsä paraikaa laitteen ohjelmistoa koskevien viilausten parissa. Valmistaja ei toistaiseksi kyennyt antamaan tarkkaa tietoa toimitusajankohdasta, mutta vakuutti, että kaikille puhelimen tilanneille on oma kappale odottelemassa toimitusten alkamista.

OnePlus One -älypuhelimesta löytyvän CyanogenMod-käyttöjärjestelmän edustaja kertoi asiaa käsittelevässä Reddit-viestiketjussa, että vastikään paljastunut OpenSSL-haavoittuvuus olisi syypäänä viivästykseen. OnePlus haluaa korjata turvallisuusaukon ennen kuin se päästää älypuhelimensa kuluttajille asti, joten valmistaja joutuu odottelemaan päivitetyn järjestelmän uudelleensertifiointia.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.