Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Suositun SwiftKey-näppäimistön voi nyt ladata Androidille ilmaiseksi

2
Manu Pitkänen

Suositun SwiftKey-näppäimistön voi nyt ladata Androidille ilmaiseksi
Suosittu Android-näppäimistösovellus SwiftKey on siirtymässä freemium-liiketoimintamalliin, jossa sovelluksen voi ladata puhelimeensa ilmaiseksi, mutta sovellukseen saatavista lisäkomponenteista joutuu maksamaan. Freemium-mallia on hyödynnetty menestyksekkäästi monissa mobiilipeleissä.

Aiemmin SwiftKey-ohjelmaa myytiin 3,99 dollarin hinnalla, mutta nyt sen voi ladata puhelimeensa täysin ilmaiseksi. Viime vuonna vajaa 18 miljoonaa dollaria lisärahoitusta saaneen yhtiön mukaan liiketoimintamallin muutoksen taustalla oli se, että monissa kehittyvissä talouksissa (esim. Kiina ja Intia) on korkea kynnys ostaa puhelimiin maksullisia sovelluksia. Toisaalta freemium on osoittautunut tehokkaaksi malliksi muilla sovelluksilla.
SwiftKeyn sisäisessä kaupassa myydään tällä hetkellä lähinnä näppäimistöteemoja, mutta valikoima laajentunee tulevaisuudessa muihinkin kategorioihin. Potentiaalisia myytäviä tuotteita voisivat olla erilaiset emojit. Teemat maksavat SwiftKey Storessa 0,89 euroa kappaleelta (viiden teeman paketti maksaa 2,69 euroa ja 10 teeman paketti 4,49 euroa).

Apple kertoi kuun alussa WWDC-tapahtumassa, että se aikoo avata mobiilikäyttöjärjestelmänsä näppäimistökehittäjille iOS 8:n myötä. SwiftKey on jo ilmoittanut kehittävänsä sovelluksesta iOS-versiota.

Kommentit (2)

pelce
pelce

1

Tulipahan ostettua niin puhelin kuin tabi-versiokin. Ja molemmissa laitteissa käytän tästä huolimatta maksutonta beta-versiota, jossa toimi esim. emojit jo pitkän aikaa ennen tätä uusinta päivitystä. Emojin valinta lagaa kyllä edelleen pahasti.

Joka tapauksessa ei kaduta ostot. Maksan aina mielelläni kehittäjille niistä sovelluksista joita käytän.

Vastaa
himpo
himpo

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti pelce:

Tulipahan ostettua niin puhelin kuin tabi-versiokin. Ja molemmissa laitteissa käytän tästä huolimatta maksutonta beta-versiota, jossa toimi esim. emojit jo pitkän aikaa ennen tätä uusinta päivitystä. Emojin valinta lagaa kyllä edelleen pahasti.

Joka tapauksessa ei kaduta ostot. Maksan aina mielelläni kehittäjille niistä sovelluksista joita käytän.

En tiennyt että on tabi-versio.

Ostin ensin Swypen ja sitten tämän, tämä parempi, ja sitten kun ostin tabletin niin sanoin vain että tuo kaikki ja kaikki puhelimeeni lataamani ja ostamani sovellukset ja pelit oli tabletissa, mutta eipä juuri haittaa kun vain 7 tuumaa näyttöä tässä.

Kirjoitan paljon Englantia ja aika hyvin tuo kyllä ennustaa, kokeilin myös hangata sormella sanoja mutta se tuntui hankalalta, en yleensä maksa mistään mutta tämän hyöty on suunnaton.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja