Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Ikonisen Nokia tune -soittoäänen tulevaisuus on epävarmalla pohjalla

Manu Pitkänen

Ikonisen Nokia tune -soittoäänen tulevaisuus on epävarmalla pohjalla
Evleaks on vuotanut julkisuuteen Microsoftin laatiman dokumentin, jossa kerrotaan miten Nokialta ostetun matkapuhelinliiketoimintojen brändiä kehitetään jatkossa. Microsoftilla on oikeus käyttää Nokia-brändiä peruspuhelimissa 10 vuoden ajan, mutta älypuhelimien kohdalla oikeus päättyy 18 kuukauden päästä kaupan loppuun viemisen jälkeen (Nokia X:llä 31. joulukuuta 2015).

Käytännössä Microsoft aikoo käyttää omaa nimeään kaikissa tästä eteenpäin julkaistavissa älypuhelimissa. Jo esitellyissä malleissa, kuten Nokia Lumia 930:ssä, käytetään vielä Nokian nimeä, joten vanhojen mallien nimiin ei kosketa.

Puhelimiin ladattuihin sisältöihinkin on tulossa muutoksia, sillä Microsoft ei ole ostanut Nokialta oikeuksia Nokia tune -soittoääneen, Connecting People -sloganiin (eikä siihen liittyvää käsianimaatiota). Näin Nokia tunea tuskin tullaan lataamaan tuleviin tuotteisiin. Ohjelmistojätti toteaa ohjeistuksessaan, että se puntaroi parhaillaan miten tämä tulee vaikuttamaan tuleviin tuotteisiin.


Microsoft aikoo lisäksi muuttaa Nokia kivijalkamyymälät vastaamaan ohjelmistojätin brändiä. Kerroimme viime viikolla, että Microsoft nimesi aiemmin Nokia-talona tunnetun toimistokompleksin Keilaniemessä Microsoft-taloksi.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja