Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Vuotokuvassa Samsung Galaxy S5:n "premium-version" kultainen malli

Sami Koivunen

Vuotokuvassa Samsung Galaxy S5:n premium-version kultainen malli
Pitkään huhutusta Samsung Galaxy F -älypuhelimesta on saatu uusi vuotokuva. Tuoreimmasta kuvasta vastaa tunnettu sarjavuotaja @evleaks.

Samsung Galaxy F:n huhutaan olevaan "premium-versio" keväällä esitellystä Galaxy S5 -huippupuhelimesta. Älypuhelin sisältäisi siis vieläkin paremmat ominaisuudet ja metallimaisen ulkonäön. GSM Arena huhuilee ominaisuuksiin lukeutuvan QHD-tarkkuuksisen (2560x1440 pikseliä) AMOLED-näytön ja mahdollisesti Qualcomm Snapdragon 805 -järjestelmäpiirin.

Huhtikuussa huhuilimme Samsungin kehittelevän QHD-näytöllistä Galaxyä ja kyseessä voisi hyvinkin olla Galaxy F. Toisaalta tämän kultaisen Galaxy F -vuotokuvan aitouden kyseenalaistaa kuvassa lukeva päivämäärä, joka ei sovi tämän vuoden kalenteriin. Puhelimen julkaisuajaksi on joka tapauksessa arveltu syyskuuta.Evleaks on aiemmin vuotanut hopeisen Galaxy F:n kuvia.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja