Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Galaxy Note 4:n tulevat huippusuorittimet suorituskykyvertailussa

Matti Vähäkainu

Galaxy Note 4:n tulevat huippusuorittimet suorituskykyvertailussa
Huhut vajaan parin viikon takaa kertoivat, että Samsungin uusi Note-puhletti saapuu kahtena eri versiona. Versioita erottaa sekä muotoilu että suoritin. Nyt suorittimista on saatu lisätietoja, kertoo Gimmickmag.

Suosittu suorituskykytesti AnTuTu on listannut uuden suorittimen tietokantaansa. Exynos 5433 on kahdeksanytiminen järjestelmäpiiri, joka on toinen Note 4:n kahdesta järjestelmäpiirivaihtoehdosta. Tiettävästi Euroopassa myytäviin malleihin saapuva uusi Exynos-piiri suorittaa testin varsin hyvillä tuloksilla. Exynos 5433 päihittää toisen Note 4 -piirin, Qualcommin Snapdragon 805:n, hyvällä marginaalilla.

Molemmat Note 4 -mallit on listattu QHD-resoluutiolla, 3 gigatavun RAM-muistilla ja 16 megapikselin kameroilla. Niiden suorittimien (Exynos 5433 ja Snapdragon 805) edellä listalla löytyy ainoastaan Tegra K1 -piiri, joka on kuitenkin testattu Full HD -resoluutiolla QHD:n sijaan, joten todellisuudessa sen sijoitus voi olla huonompi.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.