Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Huhu: Samsungin Galaxy Note 4 -puhletista kehitteillä sekä kaareva että tasainen versio

2
Juha Tuppi

Huhu: Samsungin Galaxy Note 4 -puhletista kehitteillä sekä kaareva että tasainen versio
Korealaismedia on julkaissut mielenkiintoisia väitteitä syyskuussa julkaistavasta Samsung Galaxy Note 4 -puhletista.

The Korea Times kertoi tänään Samsungin väitetyistä suunnitelmista Berliinissä syyskuussa pidettäviä IFA-elektroniikkamessuja varten. Yksi tapahtumassa julkaistavista laitteista tulee lähteen tietojen mukaan olemaan Samsungin uusi Galaxy Note -puhletti, josta kerrotaan olevan kehitteillä sekä kaarevalla OLED-näytöllä varustettu versio että tavanomainen tasaisella näytöllä varustettu malli. Kaareva malli on tarkoitettu erikoismarkkinoille, kun taas perinteisempi versio tulee yleiseen myyntiin.

Nähtäväksi jää, tarkoittaako "kaareva näyttö" aiemmin demonstroitua laitteen molemmille reunoille taipuvaa Youm-näyttöä, vai onko kyseessä todella LG:n G Flex -älypuhelimen tyyppinen muotoratkaisu.Asiasta myös raportoineen SamMobile-sivuston mukaan Galaxy Note 4 tulee näytön muodosta riippumatta varustettuna 2 560 x 1 440 -resoluution QHD-näytöllä, Qualcommin Snapdragon 805 -prosessorilla tai Samsungin omalla Exynos-piirillä sekä 16 megapikselin kameralla.

Korealaislähde myös vahvisti aiemmat huhut, joiden perusteella Samsung aikoo julkistaa Gear Glass -nimellä tunnetut älylasinsa samaisilla messuilla syyskuussa.

Uusimmat puhelimet

Kommentit (2)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.