Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Lumioiden kamerasovellus sai suuren päivityksen: Uusia ominaisuuksia ja päivitetty käyttöliittymä

Matti Vähäkainu

Lumioiden kamerasovellus sai suuren päivityksen: Uusia ominaisuuksia ja päivitetty käyttöliittymä
Microsoft on päivittänyt Lumia-puhelinten Nokia Camera -sovellusta. Uusi 4.7.2.5 tuo paljon uudistuksia, korjauksia ja odotettuja ominaisuuksia. Päivitys on päivätty tälle päivälle ja on ladattavissa sovelluskaupasta nyt.

Päivityksen uudistuksista mainitaan tuki liikkuville kuville, jatkuva automaattitarkennus, tilaääni videoille, pikalinkit Nokia Video Trimmeriin ja Nokia Creative Studioon sekä uudistettu Kameran kuvat -valikko, josta löytyvät täyden tarkkuuden zoom, videoiden toisto suoraan valikossa, elävät kuvat, kuvasarjat ja Refocus-kuvat.

Liikkuvia kuvia ja jatkuvaa automaattitarkennusta voi käyttää ainoastaan Lumia Cyan -päivityksellä varustetuissa puhelimissa, joita ovat tällä hetkellä Lumia 930, Lumia 1520 ja Lumia Icon.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja