Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Applen seuraavissa iPhone-malleissa saatetaan ottaa mallia Nokia N9:stä

1
Manu Pitkänen

Applen seuraavissa iPhone-malleissa saatetaan ottaa mallia Nokia N9:stä
Bloombergin tietojen mukaan Applen seuraavan sukupolven iPhone-puhelimien valmistus aloitetaan heinäkuun aikana. Tieto sopii hyvin yhteen Economic Daily Newsin ja China Timesin raporttien kanssa, joiden mukaan sopimusvalmistaja Hon Hai rekrytoisi parhaillaan 100 000 työntekijää kokoonpanolinjoilleen ja TSMC valmistautuu toimittamaan sormenjälkilukijoita uusia laitteita varten.

Uutinen vahvistaa jo viime vuoden kesästä ja syksystä lähtien liikkuneet tiedot, joiden mukaan tänä vuonna Apple toisi markkinoilla kaksi erikokoista uutta puhelinta. Bloombergin mukaan uusien mallien näyttöjen koko on 4,7- ja 5,5-tuumaa. Lisäksi tulevissa malleissa käytetään aiempaa ohuempaa ja pyöristetympää designia. Tieto on linjassa vuodettujen kuvien kanssa.
Viime vuoden lopulla Bloomberg kertoi Applen testaavan 2.5D-näyttölasien käyttöä iPhonessa, missä lasi kaareutuu alaspäin kohti puhelimen reunoja. Samanlaista kaarevamuotoista näyttölasia on käytetty muiden muassa Nokia N9:ssä ja monissa Lumia-puhelimissa. On vielä epävarmaa tuleeko lasi Corningilta (Gorilla Glass) vai Applen omalta safiirilasitehtaalta. Tuoreessa uutisessaan Bloomberg ei suoraan vahvistanut eikä kumonnut syksyllä julkaisemiaan tietoja.

Viimevuotisessa uutisessaan Bloomberg kertoi Applen testaavan myös painetunnistusta tukevaa näyttöä, jolla voisi tehdä erilaisia operaatioita riippuen painalluksen voimakkuudesta. Ominaisuus olisi hyödyllinen esimerkiksi piirtämisessä, joskin painetunnistus on sisällytetty joihinkin stylus-kyniin. Painetunnistusta tukeva kosketusnäyttö tuskin tulee kuitenkaan vielä tämän vuoden malleihin.

Kommentit (1)

pyyzi (vahvistamaton)

1

Olen huomannut että nokia n9 otetaan todella paljon ominaisuuksia nyky älypuhelimiin esim näytön herättäminen tupla näpäytyksellä,polykarbonaatti,/amoled näyttö ja aloitusnäytössä oleva mediakeskus "blinkfeed" ja samsungin oma aloitus jutska. Puhelimien värikkyys. Anteeksi kaikki vihreet koska puhelin

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja