Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Huippusuosittu deittipalvelu Tinder teki paluun Windows Phonelle

1
Manu Pitkänen

Huippusuosittu deittipalvelu Tinder teki paluun Windows Phonelle
Äärimmäisen nopeasti sinkkujen suosioon nousseen deittipalvelu Tinderin epävirallinen sovellus on tehnyt paluun Windows Phonelle. 6tin-ohjelman taustalla on Rudy Huyn, joka julkaisi tämän vuoden alussa Tinder-kloonin 6tindr-nimellä, mutta poisti sen isäntäpalvelun pyynnöstä.

6tindrin poistaminen Windows Phone Storesta ei johtunut siitä, että Tinder haluaisi taistella epävirallisia palveluita vastaan, vaan Tinder pyysi Huyniä kehittämään palvelun virallisen sovelluksen Windows Phonelle. Asiassa ei tapahtunut edistystä kevään aikana, koska neuvottelut kariutuivat Tinderin ja Huynin välillä jostakin syystä. Huyn päätti tuoda deittipalvelun takaisin Windows Phonelle epävirallisen sovelluksen muodossa.

Tinder on paikkatietoa hyödyntävä deittisovellus, joka etsii käyttäjää mahdollisesti kiinnostavia ihmisiä lähiseudulta ja mahdollistaa viestittelyn heidän kanssaan. Huhtikuisten tietojen mukaan Tinderiä käyttää päivittäin 10 miljoonaa ihmistä. Palvelu on saatavilla virallisesti iOS:lle ja Androidille.6tinin voi ladata Windows Phonelle täältä.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

teemi_n
teemi_n

1

Kaatusiko kyseinen ohjelma heti.pelasi muutaman päivän lumiassani.sitten lakkasi toimimasta ja uudelleen kun yritti ohjelman ladata.ilmottaa vain että kyseistä ohjelmaa ei ole saatavilla tähän

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja