Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Microsoft julkaisi uuden Android-puhelimen: Nokia X2

Manu Pitkänen

Microsoft julkaisi uuden Android-puhelimen: Nokia X2
Microsoft on julkistanut tänään ensimmäisen puhelimensa Nokian matkapuhelinliiketoiminnan oston jälkeen. Kuten arvata saattaa, ei laite ole täysin Microsoftin käsialaa, vaan projekti on vielä vahvasti Nokian perintöä. Se näkyy laitteen nimessäkin: Nokia X2.

Nokia X on menestynyt Microsoftin mukaan hyvin tietyillä markkina-alueilla, mikä lienee ollut tärkein peruste olla hyllyttämättä Nokia X2:ta, vaikka se perustuukin kilpailevan yhtiön luomaan käyttöjärjestelmään. Microsoft on kuitenkin poistanut kaikki Googlen tarjoamat palvelut ja korvannut ne omilla verkkopalveluilla, aivan kuten aiemmin tänä vuonna julkistettujen Nokia X-, X+- ja XL-puhelimienkin tapauksessa.

Puhelimessa on 4,3 tuuman ClearBlack-näyttö, jonka resoluutio on 800×480 pikseliä. Suorituskyvystä vastaa 1,2 gigahertsin Snapdragon 200 -suoritin ja gigatavu keskusmuistia. Sisäistä tallennusmuistia on vain neljä gigatavua, mutta sitä pystyy halutessaan laajentamaan microSD-kortilla. Microsoft lupaa puhelimen 1800 milliampeeritunnin akun tarjoavan 13 tunnin puheajan 3G-verkossa (valmiustilassa 23 päivää). Nokia X2:ssa on viiden megapikselin kamera ja LED-salama.Nokia X2 tulee myyntiin alle 100 euron hinnalla (ennen veroja ja muita kuluja). Puhelimen voi ostaa aluksi oranssina, vihreänä ja mustana. Myöhemmin saataville tulee keltainen, harmaa ja valkoinen malli.

Päivitys. Hintaan lisätty täsmennys, ettei lukemaan sisälly verot tai muut kulut.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.