Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Moto 360:stä tihkuu uutta tietoa - tukee langatonta latausta

Valtteri Ahonen

Moto 360:stä tihkuu uutta tietoa - tukee langatonta latausta
Huomisessa Google I/O -kehittäjätapahtumassa odotetaan uutta tietoa Motorolan kehittämästä, huippuodotetusta Moto 360 -älykellosta. Sitä ennen on saatu kuitenkin vielä viimeisiä uusia tiedon murusia.

Yhdysvaltojen telehallintovirasto FCC:n dokumenteista on käynyt ilmi, että Moto 360 tukee langatonta latausta. Motorola on päätynyt käyttämään Qi-protokollaa. Aiheesta kirjoitti muun muassa Liliputing.

Moto 360 on odotettu Android-kello, eikä vähiten pyöreytensä ansiosta. Tähän mennessä julkaistut älykellot ovat olleet järjestäen kulmikkaita. Lisäksi laitteen odotetaan esittelevän Googlen Android Wear -hankkeen hedelmiä. Motorola on kertonut tuovansa laitteen markkinoille kesän 2014 aikana, eli varsin pian. Hinnaksi on arvioitu noin 250 dollaria.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja