Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Google haluaa säilöä sinun terveystietosi: Esitteli Fit-alustan

Manu Pitkänen

Google haluaa säilöä sinun terveystietosi: Esitteli Fit-alustan
Samsung esitteli toukokuun lopulla oman SAMI-terveysalustan, mihin Apple vastasi pari päivää myöhemmin Health-sovelluksella. Myös Google haluaa säilöä ihmisten henkilökohtaiseen terveyteen liittyvää dataa ja siitä syystä yhtiö julkistikin I/O-kehittäjätapahtumassa Google Fit -alustan.

Google tyytyi esittelemään alustan rajapintaa ja projektissa mukana olevia yhteistyökumppaneita, joista Nikelle annettiin erityishuomiota. Internetjätti ei esitellyt tilaisuudessa käyttäjille suunniteltua sovellusta, jonka avulla he voisivat katsella eri laitteiden tuottamaa dataa. Alusta esiteltiinkin preview-merkinnällä varustettuna, joten projekti näyttäisi olevan vielä alkutekijöissään.

Keskitetyn alustan ja rajapinnan ansiosta erilaiset älykkäät terveystuotteet oppivat jakamaan informaatiota toistensa kesken Android-ekosysteemissä. Vastaat asiat onnistuvat Applen ekosysteemissä ensi syksystä lähtien iOS 8:n Health-sovelluksen ja HealthKit-rajapinnan ansiosta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja