Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Huippu-Lumian kärkiominaisuus on tulossa nyt Samsungin puhelimiin

Manu Pitkänen

Huippu-Lumian kärkiominaisuus on tulossa nyt Samsungin puhelimiin
Viime syksynä esitellystä Nokia Lumia 1520:sta löytyy niin sanottu Assertive Display -teknologia, joka tekee puhelimen näytöstä helppolukuisen kirkkaassa valaistuksessa.

Nyt tämä teknologia on tulossa Samsungin älypuhelimiin, sillä korealaisjätti on hankkinut tarvittavan lisenssin tekniikan kehittäneeltä Apical-yhtiöltä. Lisenssi koskee Exynos-piireihin perustuvia puhelimia. Kenties yhtiön tarkoituksena on käyttää tekniikkaa Galaxy Note 4:ssä.

Älypuhelimet yrittävät tehdä puhelimen näytöstä luettavan kirkkaassa valaistuksessa kasvattamalla näytön kirkkautta. Kirkkauden nousun seurauksena kasvaa luonnollisesti myös virrankulutus, jolloin akkukesto lyhenee. Assertive Display -teknologian ansiosta kirkkauteen ei tarvitse kajota yhtä voimakkaasti, vaan näytön luettavuutta parannetaan pikselikohtaisten gammakorjausten avulla. Teknologian luvataan tätä kautta parantavan myös akkukestoa.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja