Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Yle uudisti Areenan iPad-sovelluksen täysin

2
Manu Pitkänen

Yle uudisti Areenan iPad-sovelluksen täysin
Yle Areenan iPad-sovelluksesta on julkaistu päivitetty versio iOS 7:ää ja sitä uudempaa käyttöjärjestelmää käyttäville tableteille. Päivityksen mukana tulee uusi käyttöliittymä, joka muistuttaa aiempaa enemmän palvelun web-version ulkonäköä.

Sovelluksen avaamisen jälkeen käyttäjän eteen avautuu Suositukset-näkymä, josta löytyvään suositusrullaan on koottu Ylen mielestä katsomisenarvoisia ohjelmia. Sen alta löytyy heti Ylen TV- ja radiokanavien suorat lähetykset. Ohjelmaa painettaessa avautuu pop-up-ikkunaa muistuttava ohjelmanäkymä, josta näkyy kyseisen jakson kuvaus ja muut oleelliset tiedot. Ikkunan alareunasta löytyy "Näytä sarja" -painike, joka avaa käyttäjälle sarjanäkymän mikäli kyseinen ohjelma on osa laajempaa kokonaisuutta.

Vasemmasta yläkulmasta löytyvän hampurilaiskuvakkeen kautta avautuu valikkonäkymä, josta löytyy muun muassa TV- ja radiokanavaoppaat.

Areenan uusittu iPad-sovellus on rakennettu Ylen omien rajapintojen varaan, joiden toivotaan helpottavan palvelun ohjelmistokehitystä jatkossa. Rajapinnat on tarkoitus avata myös kolmansien osapuolien käyttöön. Seuraavaksi Ylen tarkoituksena on uusia Areenan Android- sekä web-versio.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Jonahan
Jonahan

1

Vihdoinkin.

Ensitestillä vaikutti paljon paljon paremmalta kuin edellinen räpellys. Ongelmat kuvanlaadussa vaikuttivat olevan ennallaan, valitettavasti, mutta käyttöliittymä oli nyt ihan eri planeetalta kuin ennen, vaikka muutamaa pikkuviilausta sekin vielä tarvitsisi.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja