Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokian Pureview-kamerateknologia on tulossa yhä edullisempiin Lumioihin

Manu Pitkänen

Nokian Pureview-kamerateknologia on tulossa yhä edullisempiin Lumioihin
Kesäkuun lopulla @evleaks paljasti, että Microsoft aikoisi käyttää tulevien Lumia-puhelimien valmistajamerkintänä Nokia by Microsoft -termiä. Tälle tiedolle tuli lisää tukea, kun Windows Blog Italia löysi kiinalaisessa Baidu-verkkopalvelussa julkaistun mallinnuskuvan Lumia 830:nä pidetystä puhelimesta, jonka takapuolelta edellä mainittu merkintä löytyy.

Mallinnuskuva sopii yhteen laitteesta otettujen ja viime viikolla julkaistujen valokuvien kanssa. Puhelimessa näyttäisi olevan alumiininen antennikehys, kuten keväällä esitellyssä Lumia 930:ssä (ja vanhemmassa Lumia 925:ssä). Lumia 830 olisi ensimmäinen 800-sarjan Lumia, jossa metalli näkyy ja tuntuu ulospäin.Vieläkin huomattavampana yksityiskohtana mainittakoon se, että mallinnuskuvassa kameramerkintänä lukee "Pureview ZEISS 13 MP". Pureview-tekniika tekee hiljalleen tuloa yhä edullisempiin puhelinmalleihin, sillä sitä ei ole aiemmin käytetty 800-sarjan Lumioissa. Lumia 820:ssä oli 8,7 megapikselin kenno, joten uudessa mallissa pikseleiden määrää on hilattu hieman korkeammalle.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja