Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Älypuhelimen akkukesto pidemmäksi: BatteryGuru optimoi asetukset sinulle sopiviksi

2
Manu Pitkänen

Älypuhelimen akkukesto pidemmäksi: BatteryGuru optimoi asetukset sinulle sopiviksi
Yleispätevä nyrkkisääntö älypuhelimien akkukeston pidentämiseen on, että laita pois päältä kaikki ne ominaisuudet, joita et tarvitse. Asetusten jatkuva ronklaaminen vie kuitenkin huomion puhelimen todellisesta käytöstä, mikä ei ole tietenkään oikein.

Qualcomm on yrittänyt ratkaista puhelimen sujuvan käytön ja akkukeston problematiikan Snapdragon BatteryGuru -nimisellä Android-sovelluksella. Se analysoi aluksi puhelimen käyttöprofiilia 2–4 päivän ajan. Sen jälkeen ohjelma tekee tarvittavat määritykset puhelimen asetuksiin ja sovellusten päivitysrutiineihin, joiden avulla puhelin alkaa käyttää virtaa säästeliäämmin. BatteryGuru jatkaa toimintaansa puhelimen taustalla ja oppien lisää puhelimen käyttötavoista.

BatteryGuru löytyy Google Playstä.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

teme565
teme565

2

Hyvä homma että tällaistakin kehitetään. Itse tosin en koe tarvitsevani kun kotosalla ollessa puhelin on aina lataustelineessä.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.