Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Elisa tuo Alcatel OneTouchin 200 euron 4G-puhelimet Suomeen

2
Manu Pitkänen

Elisa tuo Alcatel OneTouchin 200 euron 4G-puhelimet Suomeen
Kiinalaisen TCL:n kehittämät Alcatel OneTouch Android-älypuhelimet tulevat myyntiin Suomessa Elisan kautta.

Alcatel OneTouchin puhelimet ovat teknisiltä ominaisuuksiltaan varsin keskinkertaisia. Elisan valikoimiin Idol Alpha-malli sekä LTE-verkkoa tukevat IDOL 2 S ja sen pienempi versio IDOL 2 Mini S. Kaikissa puhelimissa on 1,2 gigahertsin neliydinsuoritin, jonka merkkiä tai mallia ei ole tarkemmin määritelty.

Vaikka IDOL Alphasta ei löydykään LTE-tukea, on se valikoiman selvästi kallein puhelin. Puhelimessa on 4,7 tuuman 720p-näyttö (TFT), 13 megapikselin kamera ja 2009 milliampeeritunnin akku, jonka ilmoitettu puheaika 3G-verkossa on 10 tuntia. Hintaa Alphalle kertyy 299 euroa. Sisäistä tallennustilaa on 16 gigatavua (vapaana 13,3 GB).

219 euroa maksavassa IDOL 2 S:ssä on kookkaampi viiden tuuman HD-näyttö (IPS), LTE-tuki, kahdeksan megapikselin kamera ja 2150 milliampeeritunnin akku, josta irtoaa puheaikaa 3G-verkossa 16,5 tuntia. Puhelimessa on vain kahdeksan gigatavua tallennusmuistia (5 GB vapaana), mutta sitä paikkaa microSD-korttipaikka.Isoveljeään 20 euroa edullisemmassa IDOL 2 Mini S:ssä on 4,5 tuuman qHD-näyttö (540 x 960 pikseliä), kahdeksan megapikselin kamera, kahdeksan gigatavua tallennusmuistia (5 GB vapaana), microSD-korttipaikka ja 2000 milliampeeritunnin akku (3G-puheaika 13 h).

Suomen halvimpia LTE-puhelimia on 150 euroa maksava Lumia 625.

Päivitys. Alcatel-yhteys poistettu ja Lumia 630 vaihdettu Lumia 625:ksi.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Anonyymi käyttäjä
Kilukki (vahvistamaton)

1

630 ei ole 4G puhelin. Lumia 625 taas on. Itse olette sen todenneet testatessaan laitetta kk sitten.

Vastaa
tataka
tataka

2

Aika heikko hinta/laatusuhde speksien mukaan jos vertaa joihinkin huawein, sonyn, nexus, motorola, vastineisiin joita suomessakin myynnissä. Idol 2 mini s vertaa motorolan moto g niin paljon huonompi näyttö, päivitykset paljon huonommat, kamera saattaa olla parempi sekä micro sd korttipaikka, mutta silti kalliimpi kuin moto g.

Tietty jos olisi cyanogenrom noissa niin pieksisi sonyn ja huawein päiviettävyydessä reilusti.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja