Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Windows Phone 8.1:n lukitusnäyttösovellus saataville pian

Sami Koivunen

Windows Phone 8.1:n lukitusnäyttösovellus saataville pian
Vaikka uusi WP 8.1 -päivitys on jo hetken ollut saatavilla, on päivityksestä puuttunut jo huhtikuussa BUILD-konferenssissa esitelty lukitusnäytön päivitys.

WP-puhelimista vastaava Joe Belfiore on perjantaina kertonut Twitterissä lukitusnäyttösovelluksen betaversion tulevan ehkä jo ensi viikolla. Microsoftin kerrotaan törmänneen muutamaan ongelmaan ja lisäävän vielä nimeämättömiä ominaisuuksia sovellukseen ennen julkaisua.

Sovellus tulee siis olemaan erillisesti ladattava, eikä sisälly käyttöjärjestelmään. Belfioren mukaan sovellus tulisi lisäksi toimimaan ainoastaan yhden gigatavun RAM-muistia sisältävillä malleilla. Tämä rajaisi ainakin Lumia 520:n, 620:n, 625:n ja 720:n pois soveltuvista älypuhelimista. Belfioren viestistä voi myös päätellä, että betaversio toimisi ainakin aluksi yhteen ainoastaan englannin kielellä.

Microsoft aloitti aiemmin tällä viikolla Cyan-päivityksen jakelun vanhoille Windows Phone 8 -käyttöjärjestelmällä varustetuille Lumia-puhelimille.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.