Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple takoo taas ennätyksiä iPhonella – iPadin myynti takkuaa

Manu Pitkänen

Apple takoo taas ennätyksiä iPhonella – iPadin myynti takkuaa
Apple on julkaissut huhti-kesäkuun tuloksensa. IPhone-puhelimien myynti on ollut ennätyskovalla tasolla kahden edellisen neljänneksen ajan, joten Applen kevääseenkin ladattiin paljon toivoa – varsinkin kun Samsungin Galaxy S5:n myynti on ollut odotettua heikompaa.

Parina viime vuonna kevät on ollut Applelle vuoden heikoin kvartaali, koska syksyn tuoteuudistukset ovat aivan nurkan takana ja tätä silmällä pitäen yhtiö alkaa tehdä optimointeja varastotasoihin. Lisäksi edellisenä syksynä esiteltyjen tuotteiden uutuudenviehätys alkaa kaikota. Apple myi tänä keväänä 35 miljoonaa iPhonea, 13,2 miljoonaa iPadiä ja reilu neljä miljoonaa Mac-tietokonetta.

IPhonen osalta myynti sujui kappalemääräisesti ennätyksellisen hyvin, mutta iPadien myynti takkusi tälläkin kvartaalilla. Sama ilmiö oli havaittiin jo alku vuonna.Hyvä kevään saldona oli ajankohtaan nähden ennätyksellinen 37,4 miljardin dollarin liikevaihto ja 10,3 miljardin dollarin operatiiviseen voittoon.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.