Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple valmistautuu huikeaan kysyntään: Uusia iPhone-malleja tilattu ennätysmäinen määrä

1
Manu Pitkänen

Apple valmistautuu huikeaan kysyntään: Uusia iPhone-malleja tilattu ennätysmäinen määrä
Apple odottaa syksyllä esiteltävien aiempaa suuremmalla näytöllä varustettujen iPhone-mallien vapauttavan patoutunutta kysyntää ja johtavan historiallisen korkeaan kysyntään. Yhtiö onkin pyytänyt puhelimien valmistuksesta vastaavia Hon Haita ja Pegatronia tuottamaan tämän vuoden aikana yhteensä 70–80 miljoonaa uutta iPhonea.

Vuosi sitten Apple tilasi aluksi uusia iPhone-malleja 50–60 miljoonaa kappaletta, joten Apple näyttäisi uskovan kysynnän olevan reippaasti parempaa tänä vuonna. Tilausmäärät tulevat todennäköisesti hieman elämään kysynnän käyttäytymisen mukaan. Esimerkiksi viime vuonna Apple joutui pinnistelemään iPhone 5s:n saatavuuden kanssa.
Tämän vuoden osalta alkuvaiheen tilausten määrää nostaa sekin, että ensimmäistä kertaa maailman suurin operaattori China Mobile on mukana uuden iPhonen julkistuksessa. Apple ja China Mobile sopivat yhteistyöstä viime vuoden jouluna.

Wall Street Journalin mukaan 4,7-tuumaisen iPhonen valmistus alkaisi elokuussa ja 5,5-tuumaisen iPhonen syyskuussa. Tämä poikkeaa aiemmista Bloombergin välittämistä tiedoista, joiden mukaan valmistus alkaisi 4,7-tuumaisen mallin kohdalla jo heinäkuussa – Economic Daily Newsin mukaan jo tällä viikolla. Hon Hai ja Peagtron ovat joka tapauksessa aloittaneet rekrytoinnit kokoonpanolinjoille, joten valmistus on alkamassa lähiaikoina.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Susanoo
Susanoo

1

Kummankohan laitteen sitä ostaisi? Kumpi noista on siis maailamn paras ja kumpi maailman toisiksi paras puhelin. Vai ovatko yhtä hyviä, jolloin 5s on maailman toisiksi paras puhelin. Android ääliöt älköön vaivautuko.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja