Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kiinan ihmeeltä uusi huippuedullinen superälypuhelin: Mi 4

1
Manu Pitkänen

Kiinan ihmeeltä uusi huippuedullinen superälypuhelin: Mi 4
Hurjassa nousukiidossa oleva kiinalainen Xiaomi on julkaissut uuden lippulaivamallin, Mi 4:n. Muiden Kiinan markkinoille suunnattujen puhelimien tapaan Mi 4:ssä turvaudutaan isoja lukuja sisältävään tuoteselosteeseen.

Viisituumainen Full HD -näyttö on nykypäivän huippumalleissa melko standardiominaisuus, kuten on myös Qualcommin Snapdragon 801 -järjestelmäpiirin käyttökin. Keskusmuistia löytyy kolmen gigatavun edestä ja sisäistä tallennusmuistia on saatavina 16 tai 64 gigatavua. Kuvia on mahdollista ottaa 13 megapikselin pääkameralla tai kahdeksan megapikselin selfie-kameralla. Akku on kooltaan 3080 milliampeerituntia.

Paketin kruunaa puhelimen hinta. 16 gigatavun mallista joutuu pulittamaan 1999 juania (n. 240 euroa) ja 64 gigatavun malli maksaa 2499 juania (n. 300 euroa). Xiaomi esitteli myös vain noin 10 euroa maksavan aktiivisuusrannekkeen, joka seuraa käyttäjänsä liikkumista sekä unta. Virtaa akussa riittää kuukauden pituiseen käyttöön kerralla.


Xiaomin tavoitteena on tuplata (viime vuodesta) tänä vuonna älypuhelintoimitukset 60 miljoonaan kappaleeseen.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Bodomed
Bodomed

1

Ton aktiivisuus rannekkeen kun sais jostain tilattua ihan testiiin. Vois olla mielenkiintoista katsoa onko 10€ vs 100€ todella eroa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja