Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC ei hylkää Windows Phonea: Julkistustilaisuus elokuussa

1
Manu Pitkänen

HTC ei hylkää Windows Phonea: Julkistustilaisuus elokuussa
HTC on lähettänyt teknologiamedioille kutsuja 19. elokuuta New Yorkissa järjestettävään lehdistötilaisuuteen. Kutsu on hieman tylsähkö, sillä siinä kerrotaan vain tapahtuman paikka ja aika, mutta mitään vinkkiä tilaisuuden aiheesta ei anneta.

Spekulaatioissa yhtiön odotetaan julkistavan Windows Phone -version keväällä myyntiin tulleesta One (M8):sta. Tämä on totisesti mahdollista, sillä Microsoft on kertonut viimeistelevänsä päivityspakettia Windows Phone 8.1:lle, joka toisi mukanaan tuen HTC:n Dot View'n kaltaisille interaktiivisille kuorille.
Windows Phone -aiheiseen julkistukseen viittaa sekin, että paikalle on kutsuttu erityisesti Windows Phone -aiheisten sivustojen toimittajia.

WPCentralin tietojen mukaan Onen Windows Phone -versio tulisi myyntiin Yhdysvalloissa 21. elokuuta, eli melko pian julkistuksen jälkeen.

Microsoftin ostettua Nokian puhelinliiketoiminnan, on muiden valmistajien pelätty hylkäävän alustan. Microsoft kun hallitsee nyt Windows Phonen ohjelmistokehityksen lisäksi käytännössä koko laitemyyntiäkin. Julkistustilaisuus viittaisi siihen, ettei HTC ole ainakaan hylännyt Windows Phone -alustaa.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

DonZQ
DonZQ

1

Miksi kukaan haluaisi ostaa rampaa M8:a? Sense 6 on aika oleennainen osa M8:a ja tuntuu, että HTC joutuu hylkäämään monia oikeasti hyviä ominaisuuksia WP:n takia. Kattellaa ny mitä sieltä tulee.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja