Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Microsoft haastoi Samsungin oikeuteen

Manu Pitkänen

Microsoft haastoi Samsungin oikeuteen
Microsoft on haastanut Samsungin oikeuteen rojaltitilitysten takia.

Vuonna 2011 Microsoft ja Samsung sopivat ristiinlisensoinnista, jonka perusteella Samsung maksaa Microsoftille rojaltimaksuja kaikista myymistään Android-laitteista. Tämä johtuu siitä, että Androidissa hyödynnetään Microsoftin patentoimia tekniikoita.

Microsoftin ja Nokian ilmoitettua viime vuoden syksyllä puhelinliiketoimintakaupasta, Samsung päätti lopettaa rojaltien tilitykset Microsoftille. Korealaisyhtiön mielestä kauppa mitätöi Samsungin ja Microsoftin patenttisopimuksen. Microsoft yritti saada sovun aikaan neuvottelemalla, mutta Samsung päätti aluksi pitää rahat mieluummin itsellään.



Lopulta Samsung suostui maksamaan rojaltit Microsoftille, mutta se jätti myöhästyneestä tilityksestä korot maksamatta. Microsoft yrittää saada oikeusteitse näitä korkorahoja itselleen.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.