Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Applen iPhone 6:n julkistamisajankohta käytännössä varmistui

1
Manu Pitkänen

Applen iPhone 6:n julkistamisajankohta käytännössä varmistui
Re/coden John Paczkowskia luotettavampaa lähdettä kertomaan ennakkoon Applen julkistustilaisuuksien järjestämisajankohdat ei olekaan. Hänen tietojen mukaan Apple aikoisi tänä pitää julkistustilaisuuden ainakin syyskuun yhdeksäntenä päivänä. Tuolloin esittelyvuorossa on todennäköisesti ainakin uudet iPhonet.

Aikaa tilaisuuteen on enää reilu kuukausi, joten kovin kauaa enää iPhone-huhuja ei enää tarvitse lueskella. Ehtaa faktaa on tulossa.

Vallalla oleva käsitys Applen tämän vuoden iPhone-julkistuksista on se, että myyntiin on tulossa kaksi uutta mallia, jotka molemmat ovat nykyistä iPhone 5s:ää suurempia. Isoa näyttöä vaativien saataville tulee 5,5-tuumainen "iPuhletti" ja hieman maltillisemman kokoinen 4,7 tuuman iPhone. Puhelimien sisällä tikittää TSMC:n laitoksissa 20 nanometrin prosessilla valmistetut A8-järjestelmäpiirit.


Vuotaneiden kuvien perusteella Apple olisi siirtymässä uuteen pyöreälinjaisempaan designiin, joka muistuttaa hyvin läheisesti iPod touchissa käytettyä muotoilua. Apple saattaa myös lisätä safiirin käyttöä puhelimissaan. Arizonaan pystytetyn safiiritehtaan toiminnasta vastaavan GT Advanced Technologiesin mukaan laitos alkaa olla valmis ja safiirin massatuotantoa ollaan aloittamassa.

Paczkowski kertoi aiemmin, että Apple aikoo esitellä iWatch-laitteen lokakuussa.

Päivitys. Myös Bloombergin ja Wall Street Journalin lähteiden mukaan uudet iPhonet esitellään 9. syyskuuta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Jakele
Jakele

1

Odotus onkin ollut pitkä ja raastava kaikkine epätietoisuutineen ja epävarmuuksineen ynnä ristiriitaisuuksineen, kuten huhujen kuuluukin olla.

Josko nyt alkais vihdoin oikeiden vuototietojen aika...?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja