Samsungin iPhone-jäljitelmästä julkaistu uusia kuvia

3
Manu Pitkänen

Samsungin iPhone-jäljitelmästä julkaistu uusia kuvia
Alumiinisista viistoon särmätyistä reunoista saattaa monelle tulla ensimmäisenä mieleen iPhone, mutta verkossa julkaistujen kuvien perusteella tällaisella yksityiskohdalla koristeltu puhelin tulossa myös Samsungilta.

Samsung lupasi osavuosituloksensa julkaisun yhteydessä tuoda markkinoille syksyn aikana uuden isonäyttöisen puhelimen sekä uusia materiaaleja käyttävän puhelimen. Ensiksi mainittu on ilmeisesti Galaxy Note 4 ja jälkimmäinen Galaxy Alpha, joka ei koreile varsinaisesti teknisillä ominaisuuksilla vaan materiaalivalinnoilla. Samsung tunnetaan ahkerana muovin käyttäjänä, joten metallin hyödyntäminen uudessa puhelimessa on tervetullutta vaihtelua.

Vaikka Alpha muistuttaa reunoistaan iPhonea, on puhelimen etu- ja takapuoli edelleen Samsungille tyypillistä muotoilua. Puhelimen valmistajasta ei voi erehtyä, vaikkei logoa näkisikään lainkaan.

Yhden kuvasetin vuotanut Twitter-käyttäjä @culeaksin mukaan puhelimessa olisi 4,7 tuuman 720p-näyttö, 1850 milliampeeritunnin akku ja kaksi gigatavua keskusmuistia. @culeaksin kuvissa näkyy Exynos 5 Octa -piirillä varustettu malli, mutta kansainvälisillä markkinoilla myytävästä versiosta saattaa löytyä Qualcommin piiri. Samsung saattaa esitellä Alphan syyskuussa, eli samoihin aikoihin kun Apple julkistaa uuden iPhonen.Kuvia samasta puhelimesta on julkaistu myös Weibossa.


Parhaat kännykkätarjoukset

Oppo Reno 7 4G – hinta laskenut -39%

Oppo Reno 7 4G
718 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 1184 €

Honor X8 – hinta laskenut -32%

Samsung Galaxy S10 – hinta laskenut -27%

Samsung Galaxy S10
284 € CDON
430 € Multitronic
699 € Kärkkäinen

Alin hinta viikko sitten: 390 €

Honor Magic4 Lite – hinta laskenut -26%

Honor Magic4 Lite
199 € Power
269 € DNA
299 € Multitronic

Alin hinta viikko sitten: 269 €

Kommentit (3)

Jakele
Jakele

2

Ainahan Samsung on Applea matkinut. Tekee jopa 3-4 ns kärkimalliversiota, jopa samalla tyyppinimellä, jotta saisi kaikki Applelta vakoilemansa iPhone uutuudet mukaan klooniinsa

Vastaa
temple69
temple69

3

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Jakele:

Ainahan Samsung on Applea matkinut. Tekee jopa 3-4 ns kärkimalliversiota, jopa samalla tyyppinimellä, jotta saisi kaikki Applelta vakoilemansa iPhone uutuudet mukaan klooniinsa

Apple taasen kopioi ne muualta. Ei tässä maailmassa rehellisyydellä pärjää.

Ja on muuten helevetin ruma tuo puhelin. Ei sovi ollenkaan nuo alumiinit.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.