Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Odotettu ominaisuus tulossa Android-puhelimiin: Tuki usealle käyttäjälle

2
Manu Pitkänen

Odotettu ominaisuus tulossa Android-puhelimiin: Tuki usealle käyttäjälle
Google on lisäämässä Android-puhelimiin seuraavaan L-julkaisun yhteydessä tuen usealle käyttäjälle. Usean käyttäjäprofiilin tuen ansiosta puhelimen lainaaminen helpottuu ja lisäksi se yksinkertaistaa puhelimen käyttöä erilaisissa ympäristöissä (esim. vapaa-aika- ja työprofiilit).

Android-tableteissa ominaisuus on löytynyt jo versiosta 4.2-lähtien ja siihen lisättiin mahdollisuus hallita käyttäjäprofiilien käyttömahdollisuuksia 4.3-julkaisussa. Ominaisuutta ehdotettiin eilen Androidin kehityssivustolla lisättäväksi myös puhelimiin, mutta kehitysidea laitettiin jäihin, koska se on kuulemma tulossa seuraavan käyttöjärjestelmäpäivityksen (eli ilmaisesti Android L:n) mukana
Google esitteli tärkeimpiä Android L:n sisältämiä uusia ominaisuuksia I/O-kehittäjätapahtumassa kesäkuun lopulla. Android L sisältää esimerkiksi uuden ART-suoritusympäristön, uuden Material Design -käyttöliittymän, parannetut ilmoitukset ja parannuksia energiankulutukseen. Käyttöjärjestelmä julkaistaneen tämän vuoden lopulla.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

user_org (vahvistamaton)

1

Mitenkähän sovellukset menee, eli jos käyttäjä B on hankkinut sovelluksen A, niin onko se kaikkien käyttäjien käytössä (jos B ei estä), vai pitääkö jokaisen hankkia erikseen.

Jos kaikkien käytössä, niin koskeeko myös sisäisiä ostoja ?

(noin saisi esim. yksityis laitteen tilin hankinnat työ luuriin ja päinvastoin)

Miten yksityisyys, eli jos käyttäjä A ja B käyttää samaa laitetta, mutta omilla profiileilla, niin tunnistaako esim FB sen, entä selaimella ?

Vastaa
Agent_007
Agent_007

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti user_org:


Miten yksityisyys, eli jos käyttäjä A ja B käyttää samaa laitetta, mutta omilla profiileilla, niin tunnistaako esim FB sen, entä selaimella ?


Veikkaan, että tämä toimii täysin samalla tavalla kuin tableteilla. Eli normaali käyttäjätili voi asentaa sovellukset, jotka näkyvät sitten myös rajoitetulla profiililla. Rajoitetussa tilassa oleva käyttäjätili voi ajaa vain niitä sovelluksia, joihin on annettu lupa normaalilla käyttäjätilillä.

Kaikilla käyttäjillä on oma tallennustila, joten asetukset ja sovellusten tallettamat tiedot ovat käyttäjätilikohtaisia.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja