Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Monien himoitsema OnePlus joutui seksismisyytösten kohteeksi

1
Manu Pitkänen

Monien himoitsema OnePlus joutui seksismisyytösten kohteeksi
Puhelinbrändi OnePlus laittoi keväällä pystyyn paljon hypeä aiheuttaneen ja sosiaalista mediaa hyödyntäneen markkinointikampanjan, minkä ansiosta jokainen oppi tuntemaan yrityksen. Kampanjan jälkeen ensimmäistä puhelinta alettiin myydä kutsua vastaan, mikä oli omiaan lisäämään hypeä ja kiinnostavuutta todella maltillisesti hinnoiteltua One-puhelinta kohtaan.

Hyvässä nousussa olleella yhtiöllä on kuitenkin alkanut vähän keulia yli. OnePlusin virallisella foorumilla aloitettu Ladies First -kampanja (poistettu) on herättänyt monissa pahaa verta ja yhtiötä on syytetty seksismin lietsonnasta.

Ajatuksena oli käytännössä tarjota foorumin naispuolisille jäsenille ohituskaista kutsujonossa ja saada naisia enemmän foorumille. Ohituskaistalle pääsemiseksi naisten piti ottaa itsestään valokuva, jossa näkyy iholle tai paperilapulle piirretty OnePlus-logo, ja julkaista se foorumilla. Tämän jälkeen keskustelijat, jotka ovat pääosin miehiä, pääsivät äänestämään kuvia. 50 eniten ääniä saanutta naista saivat palkinnoksi T-paidan ja oikeuden ostaa puhelimen täyteen hintaan.Kilpailu sai laajaa negatiivista mediahuomiota, minkä myötä OnePlus päätti sulkea kilpailun. Yhtiö pahoitteli kampanjaa, joka oli kuulemma muutamien työntekijöiden harkitsematon päähänpisto.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja