Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Windows Phone -sovellusten arvostelut eivät enää "kaiu kuuroille korville"

2
Manu Pitkänen

Windows Phone -sovellusten arvostelut eivät enää kaiu kuuroille korville
Microsoft on antanut kehittäjille mahdollisuuden vastata heidän sovelluksilleen Windows Phonen sovelluskaupassa annettuun käyttäjäpalautteeseen. Samankaltainen ominaisuus tuli kaikkien kehittäjien saataville Google Playssä viime vuonna.

Kommentointimahdollisuuden ansiosta kehittäjät voivat esimerkiksi kertoa miksi sovellus käyttäytyy tietyllä tapaa, yrittää korjata väärinkäsityksiä sekä kertoa milloin käyttäjien kohtaama ongelma on saatu korjattua. Kehittäjän antamista vastauksista ilmoitetaan arvosteluiden kirjoittajille sähköpostitse. Vastauksen jälkeen käyttäjä voi halutessaan muuttaa sovellukselle annettua arvosanaa.
Aiemmin sovellusten arvostelijoille on saattanut tulla tunne, että heidän kommentteja ei kuunnella ja palaute menee kuuroille korville. Nyt kun arvosteluihin on lisätty vastausmahdollisuus, aktiiviset kehittäjät voivat osoittaa olevansa tietoisia saadusta palautteesta.

Puhelinvertailun tietojen mukaan kehittäjät eivät välttämättä pysty vastaamaan kaikille käyttäjille, mikä johtunee käyttäjien tekemistä asetusmuutoksista. Kehittäjän vastaukset on ainakin toistaiseksi piilotettu ulkopuolisilta käyttäjiltä.

Alla on ruutukaappaus miltä HIGH.FI-sovelluksen arvosteluosio näyttää kehittäjälle päin (Respond-vastauspainike).


Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

dRD
dRD

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Taeco:

Aloinkin heti saamaan sähköpostia, joka sai harkitsemaan uudelleen antamiani pisteitä.

Tuo on oikeasti hyvähkö systeemi, etenkin jos käyttäjät ottavat sen hyvällä asenteella, että heidän antamia arvosteluja kommentoidaan kehittäjien tasolta.

Kymmenkunta meidän HIGH.FI -sovelluksen arvioijaa sai mailia tuossa eilen; pääosin siksi, että olivat käyttäneet sovelluksen aiempia versioita ja pettyneet jonkin toiminnon puuttumiseen/ei-toimivuuteen ja kerroimme, että sovelluksesta on nyttemmin uutta versiota, jota voi kokeilla ja kenties muodostaa uutta mielipidettä sen pohjalta.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja