Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Microsoft julkaisi jäljitelmän Snapchatistä Windows Phonelle

3
Manu Pitkänen

Microsoft julkaisi jäljitelmän Snapchatistä Windows Phonelle
Microsoft ei ole saanut Snapchatin ja Taptalkin kehittäjiä vakuuttuneiksi siitä, ette heidänkin kannattaisi julkaista pikaviestimensä iOS:n ja Androidin lisäksi myös Windows Phonelle. Lumia-puhelimien käyttäjät ovat joutuneet tyytymään kolmansien osapuolien tekemiin sovelluksiin.

Epävirallisten asiakasohjelmien rinnalle Windows Phonen sovelluskauppaan on nyt ilmestynyt Microsoftin oma jäljitelmä huippusuosituista viestipalveluista. WindUpiksi kutsuttu sovellus on Microsoft Researchin käsialaa.

WindUpin avulla voi jakaa tapahtumia kavereiden kanssa valokuvien (joko galleriasta tai kamerasta), äänitallenteiden, tekstin tai videoiden muodossa. Lähettäjä voi päättää kuinka pitkään välitettyjä medioita voidaan toisessa päässä katsella. WindUp tarjoaa siis samanlaista "sulava jääkuutio" -viestintää kuin Snapchat tai Taptalkikin, joita Facebook on myös yrittänyt kloonata muutamaan kertaan heikoin tuloksin.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

teppoI
teppoI

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Tumpsukka:

Itse en ainakaan saanut ladattua koko sovellusta omalle Lumialleni. 925 ja WP 8.1.

Lumia 930 ja WP 8.1 -kombolla onnistuu, kokeile hetken päästä uudelleen.

Vastaa
Taeco
Taeco

3

Itsekään en saa uusimmalla DP:llä L1520:llä. Tosin voi johtua siitäkin, etten ole Suomessa tällä hetkellä, ehkä saan sen sitten kotiin palatessani.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja