Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple palkkasi Nokian karttapomon

1
Manu Pitkänen

Apple palkkasi Nokian karttapomon
Apple on palkannut Nokian HERE-karttapalvelun paikalliskarttojen johtajana toimineen Torsten Krenzin, kertoo 9to5mac-sivusto. Krenz on lisännyt LinkedIn-profiiliinsa nykyiseksi työnantajakseen Applen. Hän siirtyi Applelle elokuussa.

Navteqilla työskennellessään Krentz johti digitaalisen karttabisneksen maailmanlaajuista laajenemista. Ennen Applelle siirtymistään Krentz huolehti Nokian HERE-kartoissa käytettyjen tietojen paikkansapitävyydestä. Omaa karttapalvelua parantamaan Apple palkkasi aiemmin tänä vuonna myös Amazonin hakuteknologiapomon Benoit Dupinin.

Apple julkaisi oman karttapalvelun iOS 6:n mukana vuonna 2012 ja korvasi sillä Googlen tarjoamat paikkatietopalvelut. Karttapalvelu oli selvästi keskeneräinen ja siitä löytyi lukuisia virheitä, minkä johdosta Applen toimitusjohtaja joutui julkaisemaan harvinaislaatuisen pahoittelukirjeen. Samalla iOS:n kehitystä johtanut Scott Forstall erotettiin. Vuoden 2013 aikana Apple osti useita karttayrityksiä parantaakseen omaa palveluaan.

Uusimmat puhelimet

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.