Lumia 830 näyttäytyy tuoreissa vuotokuvissa

1
Sami Koivunen

Lumia 830 näyttäytyy tuoreissa vuotokuvissa
Todennäköisesti 4. päivä syyskuuta IFA-messuilla Berliinissä esiteltävästä Lumia 830:sta on jälleen vuotanut kuvia.

Tuoreiden WPDang-verkkosivustolla julkaistujen kuvien perusteella Lumia 830 muistuttaa ulkoisesti viime vuoden Lumia 925 -mallia. Lumia 925:n tapaan 830-mallin sivuja näyttäisi kiertävät metalliset kehykset, mutta toisaalta kehys olisi teräväreunaisempi ja puhelin paksumman näköinen 925-malliin verrattuna.

Microsoftin tulevan keskihintaisen Lumia 830:n huhuillaan sisältävän 4,7 tuuman näytön 720p:n resoluutiolla, Snapdragon 400 -järjestelmäpiirin, yhden gigatavun RAM-muistia, kahdeksan gigatavua tallennustilaa, microSD-korttipaikan, 20:n megapikselin PureView-kameran ja viiden megapikselin etukameran. Myös erillistä 4,5 tuuman näytön sisältävää versiota on huhuiltu.


Uusimmat puhelimet

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.