Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nettikauppa paljasti vahingossa Moto 360:n hinnan ja tekniset tiedot

Valtteri Ahonen

Nettikauppa paljasti vahingossa Moto 360:n hinnan ja tekniset tiedot
Yhdysvaltalainen Best Buy -kauppa on epähuomiossa päästänyt langoille Moto 360 -Android-älykellon tuotesivun hintoineen ennen aikojaan. Sittemmin poistetun sivun on napannut talteen ainakin Droid Life.

Moto 360:sta on tiedetty melko paljon jo aiemminkin, mutta uuttakin tietoa on nyt vuodon myötä saatu. Aiempien arvioiden mukaisesti hinnaksi ilmoitettiin sivulla 249,99 dollaria.

Älykellossa on pyöreä, Corning Gorilla Glass 3 -lasilla suojattu näyttö, jonka resoluutio on 320 x 290 (205 PPI). Lisäksi laitteessa on Best Buyn sivun mukaan sykemittari, askelmittari ja se on metriin saakka vesitiivis. Prosessorin kerrotaan olevan Texas Instrumentsin valmistama ja keskusmuistiksi mainitaan 512 MB.

Akkukestoa ei valitettavasti täsmennetä. Sen sijaan tyydytään vain toteamaan, että laitteen sisältämä akku "riittää pitkäksi aikaa".

Alla Droid Lifen nappaama ruudunkaappaus jo poistetusta Best Buyn Moto 360 -tuotesivusta.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.