Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Äiti kyllästyi ja suunnitteli teinien vihaaman sovelluksen: Pakottaa vastaamaan vanhempien puheluihin

4
Manu Pitkänen

Äiti kyllästyi ja suunnitteli teinien vihaaman sovelluksen: Pakottaa vastaamaan vanhempien puheluihin
Teksasissa asuva kahden lapsen äiti, Sharon Standifird, on kehittänyt ratkaisun teini-ikäisten pahaan tapaan jättää äidin puhelut ja tekstiviestit huomiotta. Standifird loi ohjelmistokehittäjien ja -suunnittelijoiden kanssa Android-sovelluksen, jonka avulla äidit ja isät voivat pakottaa lapsensa olemaan yhteydessä vanhempiinsa.

Ignore No More -sovellukset ajatus on käytännössä se, että vanhemmat voivat etälukita teini-ikäisten puhelimet itse keksimällään salasanalla. Kun lukitus on aktivoitu, teinit voivat soittaa vain vanhemmilleen tai hätänumeroon. Koska lukitukseen tarvittavan salasanan saa vain äidiltä tai isältä, joutuvat teinit olemaan yhteydessä vanhempiinsa (halusivat he sitä tai ei). Teini-ikäiset ovat tunnetusti addikoituneita puhelimenkäyttäjiä, joten puhelimen lukitsemisen luulisi olevan myös varsin tehokas kiristämiseen perustuva kasvatusmetodi.Aina ei tarvitse olla kyse puheluihin vastaamisesta. Vanhemmat voivat lukita puhelimen vaikkapa tekemättömien kotitöiden takia.

Sovelluksen asennusohjeet löytyvät kehittäjän verkkosivuilta. Itse sovelluksen voi ladata Google Playstä (maksaa 1,49 euroa). Käyttäjäarvioiden mukaan sovelluksen yhteensopivuudessa erilaisten Android-laitteiden kanssa on ollut ongelmia.

Kehittäjän mukaan he harkitsevat sovelluksen tuomista myös Windows Phonelle.


Uusimmat puhelimet

Kommentit (4)

Anonyymi käyttäjä
user_org (vahvistamaton)

1

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti "uutinen":

Kehittäjän mukaan he harkitsevat sovelluksen tuomista myös Windows Phonelle.


Olisko kyseessä se vain vanhempien sovellus? jolla sitten voi sen lapsen yhteensopivan Android luurin ohjata.

Vastaa
Vuorimies
Vuorimies

4

Kauankohan kestää ennen kuin joku alkaa lukita vaikka koko puhelinluettelon verran numeroita?

Sitten vaan näytölle viesti että täältä saat salasanan, oman numeronsahan voi tehdä maksulliseksi.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.