Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LG aikoo tuoda G3:n käyttökokemuksen myös muihin laitteisiinsa

Valtteri Ahonen

LG aikoo tuoda G3:n käyttökokemuksen myös muihin laitteisiinsa
LG on ilmoittanut ottavansa LG G3:ssa esitellyn käyttökokemuksen uudeksi standardikseen. Sama UX tullaan näkemään jatkossa muissakin LG:n puhelimissa ja tableteissa aina lippulaivoista edullisiin malleihin.

Yhtiön mukaan G3:n käyttöliittymä on saanut paljon hyvää palautetta niin kuluttajilta kuin asiantuntijoiltakin käytön helppoudesta ja monimutkaisten asioiden yksinkertaistamisesta. Myös Puhelinvertailun arvostelussa G3:n uudistuksia pidettiin onnistuneina. LG on ylpeä design-palkintojakin saaneista ratkaisuistaan ja haluaa tuoda saman kokemuksen myös muihin laitteisiinsa.

Yhtiön tiedotteessa mainitaan erityisesti turhasta riisuttu kamerasovellus sekä Smart Keyboard, joka oppii käyttäjän kirjoitustyylin ja vähentää virhepainalluksia jopa 75 prosenttia.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja