Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Uuden Android-puhelimen näyttö on lähes kehyksetön - kuin sci-fi-elokuvasta

1
Valtteri Ahonen

Uuden Android-puhelimen näyttö on lähes kehyksetön - kuin sci-fi-elokuvasta
Sharp on tuomassa Yhdysvalloissa myyntiin Aquos Crystal -puhelimen, jonka vetonaula on reunasta reunaan ulottuva näyttö. Käytännössä kehyksiä ei jää sivuille ja yläreunaan ollenkaan, vaan kaikki etupaneelin toiminnot on siirretty alareunaan.

Kyseessä on räväkästä muotoilusta huolimatta keskiluokan rautaa oleva puhelin, jossa on 5-tuumainen 720p-näyttö, 1,2 GHz neliydinprosessori, 1,5 GB muistia ja 8 GB muistikortilla laajennettavaa tallennustilaa.

Käyttöjärjestelmänä on tuore Android 4.4.2, joka on käytännössä täysin muokkaamaton, ainakin The Vergen nopean katsauksen perusteella. Aquos Crystalin myyntiin tulosta ei ole tietoa, mutta ensimmäisenä USA:ssa se tulee saataville Sprint-operaattorille.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja