Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Flappy Birdin tekijän uusi peli Swing Copters nyt ladattavissa

Matti Vähäkainu

Flappy Birdin tekijän uusi peli Swing Copters nyt ladattavissa
Dong Nguyen on tehnyt sen taas – nimittäin Flappy Birdin. Kerroimme aiemmin tällä viikolla herran uudesta pelistä, joka kantaa nimeä Swing Copters. Nyt peli on ladattavissa.

Swing Copters on käytännössä Flappy Bird käännettynä pystysuuntaan. Siinä pelaajan tulee kulkea hahmollaan seinien – tai tässä tapauksessa kattojen – rakojen välistä yhä pidemmälle ja pidemmälle. Pelin pisteet koostuvat jälleen ainoastaan ohitetuista koloista.

Tällä kertaa kuitenkin monipuolistamaan ja monimutkaistamaan peliä mukaan on laitettu heiluvia vasaroita, joita täytyy niin ikään väistellä. Samalla itse hahmo heilahtelee sivuttain.

Peli on nyt ladattavissa Androidille ja iOS:lle. Lataus on ilmainen, mutta jos mainokset haluaa pois iOS:llä, niin se maksaa 99 sentiä (ominaisuutta ei toistaiseksi ole Androidilla). Jos siis Flappy Bird tuotti iloa, niin Swing Copters on varmasti kokeilemisen arvoinen.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja