Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Uudet kuvat paljastavat iPhone 6:n mitat

3
Manu Pitkänen

Uudet kuvat paljastavat iPhone 6:n mitat
Ranskalainen iGen.fr-verkkosivusto on julkaissut valokuvia, joissa väitetään näkyvän Foxconnin sisäisiä dokumentaatioita syksyllä julkistettavista iPhone-malleista. Foxconn on valmistanut aiemmin Applen mobiililaitteita ja nykykäsityksen mukaan sillä on päävastuu tämänkin vuoden iPhone-puhelimien kokoonpanossa.

Näyttöpäätteestä otetuissa kuvissa näkyy dokumentaatioita, joissa esiintyvän skemaattinen kuvan taiwanilainen Apple.club.tw-sivusto julkaisi aiemmin tällä viikolla. Kuvien mukaan 5,5- ja 4,7-tuumaisten iPhonejen koodinimet olisivat vastaavast N56 ja N61. Viime vuonna esitellyn iPhone 5s:n koodinimi on N51.

Isomman mallin fyysisille mitoille ilmoitetaan kahden eri prototyypiversion mitat. "Proto 2:n" mitat ovat 158,97 x 77,97 x 7,10 millimetriä ja "Proto 1:n" 158,00 x 77,12 x 7,00 millimetriä. Ulkonevan kameran takia puhelimen maksimipaksuus on 7,77 millimetriä. Pienemmän 4,7-tuuman mallin mitat ovat vuorostaan 138,14 x 66,97 x 6,90 millimetriä (kameran kohdalta paksuus on 7,67 mm). Mitat ovat linjassa aiemmin julkaistujen huhutietojen kanssa.IGenin kuvissa näkyy myös paljon kritiikkiä herättäneet paksut antennivanat, joita Nikkein mukaan ei löytyisi myyntiin tulevista malleista.

Kuvien alareunassa näyttäisi olevan päivämäärämerkinnät "2014-2-12". Vaikka kuvissa näkyvien prototyyppien tiedot olisivatkin oikeita, ovat ne voineet siis jo vanhentua. Myyntiin tulevien puhelinmallien mitat ja ulkonäkö voivat poiketa huomattavastikin prototyypeistä.

Applen odotetaan julkistavan 4,7-tuumaisen iPhonen syyskuun 9. päivänä. Reutersin mukaan puhelimen saatavuus voi olla aluksi heikkoa kesällä ilmenneiden komponenttiongelmien takia.

Kiinalainen China Telecom kertoi Weibossa (Kiinan Twitter) iPhone 6:n olevan tulossa heidän valikoimiin. Tomas Moyanon ja Nicolàs Aichino konseptikuvilla varustettu kirjoitus on ehditty jo poistaa palvelusta.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

Jakele
Jakele

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Taeco:

Eli kamera ulkonee rungosta, mutta ei ole keskellä? Jopas oli hyvä idea...

Mutt retinaa löytyy ja prosussa (A8) apurinsa(M8) kanssa puhtia löytyy taas edelleen paljon muita enemmän...

Vastaa
Taeco
Taeco

3

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Jakele:

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Taeco:

Eli kamera ulkonee rungosta, mutta ei ole keskellä? Jopas oli hyvä idea...

Mutt retinaa löytyy ja prosussa (A8) apurinsa(M8) kanssa puhtia löytyy taas edelleen paljon muita enemmän...


Miten noista kumpikaan liittyy mitenkään tuohon? Ja eikö retina ole niin ikään miinuspuoli?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.