Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Seuraavan Androidin nimeksi tulossa Lemon Meringue Pie?

Sami Koivunen

Seuraavan Androidin nimeksi tulossa Lemon Meringue Pie?
Syksyllä ilmestyvän Android L -käyttöjärjestelmän nimeä on arvuuteltu jo hetki. Nyt Android Police näyttäisi keränneen tietoa useista lähteistä, jotka osoittaisivat seuraavan Androidin kantavan lyhennettä LMP.

Sitruuna-marenkipiiraaseen viittava LMP-lyhenne on löydetty jo useammasta lähteestä. Ensin lyhenne havaittiin Android L:n ennakkokehitystyökaluista viitteellä "lmp-preview-release", jonka jälkeen se on löydetty mm. HTC:n väitetyn tabletin Wi-Fi sertifikaatista ja useista AOSP-rajapinnan tiedostonimistä.

Phone Arena uskookin Googlen käyttävän Lemon Meringue Pie -nimeä ainakin sisäisenä koodinimenä tulevalle Android L -julkaisulle. On kuitenkin mahdollista, että Google muuttaa vielä Androidin nimeä, kuten se teki viime vuonna KitKatin tapauksessa. Android 4.4 KitKat tunnettiin Key Lime Pie -nimellä ennen viime hetkillä tehtyä yhteistyösopimusta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja