Samsungin metallinen Galaxy Alpha onkin vasta alkua?

Matti Robinson

Samsungin metallinen Galaxy Alpha onkin vasta alkua?
Samsung-vuodoista ja -uutisista kirjoittava SamMobile väittää, että hiljattain korealaisjätin julkaisema Galaxy Alpha onkin uuden sarjan alkusoitto. Alpha olisi ensimmäinen A-sarjan malli, joka kenties tulee S-sarjan rinnalle tai korvaamaan kyseisen sarjan.

Sisäpiiritietojen mukaan Samsungilla olisi tarkoituksena julkaista tänä vuonna mallit SM-A300, SM-A500 ja SM-A700. Näistä ensiksi mainittu on varustettu qHD-näytöllä (960x540), toinen 720p-näytöllä ja kolmas Full HD (1080p) -näytöllä. Samalla huhutiedot kertovat, että design-suuntaus pysyisi samana. Tämä tarkoittanee, että A-sarjassa nähtäisiin jatkossakin metallia, joka on loistanut poissaolollaan Samsungin aiemmissa huippumalleissa.

Laitteiden julkaisua odotetaan "pian", mutta niitä ei todennäköisesti nähdä vielä IFA-messuilla, jossa tapetilla on uusi Galaxy Note 4. Uuden Noten tavoin A-sarjan malleilta odotetaan korkeampi resoluutioista selfie-kameraa.Huhu on syytä ottaa vielä varauksella, sillä vuodot edellämainituista laitteista ovat vielä vähissä.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.